Dit is waar we goed in zijn

Groepenkast aanpassen

Voor alle aanpassingen aan uw groepenkast kunt u terecht bij Elektrique. Denk hierbij aan een nieuwe groep bijplaatsen, vernieuwen van de groepenkast of een storing in de groepenkast vinden en herstellen. Voor al deze zaken en meer kunt u terecht bij Elektrique.

Verlichting aanpassen

Nieuwe lampen? Of verplaatsen van lampen? Alle wijzigingen wat betreft verlichting binnen of buiten uw huis kunnen gerealiseerd worden door Elektrique. En dit voor een schappelijke prijs! Geen voorrijkosten en andere bijkomende verassingen.

Storingen verhelpen

We zijn steeds meer afhankelijk van elektra. Telefoonopladen, tv, verwarming, koken, noem het maar op. Als de elektra het niet doet kan het erg vervelend zijn. Bij Elektrique bent u aan het juiste adres voor het opsporen en verhelpen van storingen.

Elektra in de (voor)tuin

Ook voor elektra werkzaamheden in de (voor)tuin kunt u terecht bij Elektrique. Wij kunnen u van dienst zijn voor zowel grote als kleine klusjes. Denk hierbij aan het ophangen en aansluiten van buitenlampen tot aanleggen van stopcontacten.

Renovatie van uw woning

Stopcontact verlagen, nieuwe groepen aanmaken voor de nieuwe keuken bijvoorbeeld of opnieuw bekabelen van de elektra. Het kan even te veel worden bij een renovatie. Daarom helpen wij u graag met passend advies. Zo kunt u ook nog een besparen op de kosten!

Gehele installatie aanleggen

Elektra voor de bijzetkeuken? Of de gehele woning elektra bedragen? Bij Elektrique bent u bij het juiste adres. Wij zetten alles op alles voor uw tevredenheid en natuurlijk veiligheid. Bij een nieuwe installatie komt er veel bij kijken. Wij adviseren u dan ook graag hierbij.