Zoetermeer

Elektrique is gevestigd in Zoetermeer. In Zoetermeer biedt Elektrique dus elektrotechnische diensten aan zowel bedrijven als particulieren. Voor iedere elektra klus is Elektrique de juiste elektricien. Bel nu voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Den Haag

Den Haag

In de mooie stad van Den Haag en omgeving staat Elektrique paraat om vakmanschap in te zetten voor alle elektrotechnische werkzaamheden. Dus bent u op zoek naar een elektricien in Den Haag? Dan kunt u bellen of een offerte aanvragen.

Rotterdam

Rotterdam

Ook in Rotterdam is Elektrique actief op het gebied van elektrotechnische installaties in woningen en bedrijfspanden. Een nieuwe huis gekocht in Rotterdam of aanpassingen aan uw elektra nodig? Geen punt! Elektrique is dé elektricien in Rotterdam. U kunt bellen voor een afspraak of een offerte aanvragen. Geheel vrijblijvend! 

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Elektrique is verder actief in heel Zuid-Holland. Dus ook in Leiden, Gouda, Delft en Alphen aan den Rijn is Elektrique de elektricien naar keuze!

Van storingen tot het compleet (opnieuw) bedraden van uw woning of (winkel)pand. Elektrique straat als elektricien in Zuid-Holland gereed om uw opdrachten correct en vakkundig af te handelen.

Twijfel niet om te bellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.